Make-up tips

Make-up

Jeg kan virkelig anbefale Brit Anita Seidl som er Make-up artist i Bergen. Hun er veldig flink og god til å forklare underveis hva hun gjør. I tillegg er hun knallgod på bryn. Jeg har vært hos henne et par ganger selv, og da eldste datteren min fylte 15 år fikk hun et sminkekurs i bursdagsgave. Det var populært!

Hennes nettside: Savannah Make-up

Her viser Brit Anita hvordan bryn skal lages
Hvordan bryn skal lages

Julia sminkekurs

 

Et ansikt er et lerret

– Bryn, bryn, bryn og riktig verktøy! er favoritt utsagn til Brit Anita Seidl.

Kostene og penslene er viktig for hvordan sminken blir lagt på. Og som de fleste andre ting – må disse også vaskes. 1 -2 ganger per uke, med shampoo og balsam. Det er viktig å la store koster tørke mens de står med kosten ned, slik at alt vannet renner ut av kosten.

Nyvaskede koster med shampoo og balsam
Nyvaskede koster med shampoo og balsam

Bryn

Napp kun under brynene, og  fra ytterst halvveis inn midt midten. Bruk en slag kost som skjærer vekk hår og dun. Også lurt å bruke denne mellom øynene, da ser man mer velstelt ut. Bruk riktig kost og brynsfarge. Etter du har formet og farget de slik du ønsker, bruk en mascara kost (som ikke er brukt til mascara) og børst brynene.

Foundation

I dag bruker vi mineralpudder som skal gli rett inn i huden slik at det ser mer naturlig ut. Dette gjør at huden puster og inneholder faktisk pleiestoffer og solfaktor. Påfør med sirkelbevegelser rundt i ansiktet, på halsen og på brystet om dette vises.

Farger

Til min hud og blå øyne passer brunt, burgunder, grønt, fersken farge. Hun liker å blande litt farger når hun legger øyenskygge, lyst over hele, mørkere i globallinjen og en V inn over øyet, og mørkere brun som eyeliner.

Rouge

Skal fremheve kinnben og gi struktur i ansiktet. Påføres fra hår feste og under kinnbena. Så ber hun meg smile og bruker en fersken farge på kinnene 2 fingre fra nesen.

Et ansikt er virkelig et lerret – helt fantastisk hva sminke kan gjøre! Jeg er storfornøyd og vet at i hennes stol kommer jeg til å sitte nok en gang!

 

Hva med å ta et sminkekurs hos henne først og kom til meg etterpå for å forevige det? 🙂

Legg igjen en kommentar